Alle byggegrunde solgt

Byggegrunde med udsigt over Haderslev by og dam

For enden af Baldersvej i Haderslev har vi en lille ny udstykning.

Baldersvej er beliggende i det attraktive Erlev Bjerge i den sydvestlige del af Haderslev by, og fra grundene er der mulighed for udsigt både over Haderslev Dam og Haderslev by.

Grundene nås via en fredet hulvej, så selv om der ikke er langt til Haderslev centrum, får man på grundene en fornemmelse af at være tæt på landet – med højt til himlen og udsigt til skønne marker.

Grundenes størrelser gør, at langt de fleste ønsker om boligstørrelse og -indretning kan indfries. Derudover vil der på grund af grundenes lettere kupering være mulighed for at opføre en villa i enten forskudte planer eller i flere etager.

Kun 750 meter fra udstykningen er Haderslev Kommune ved at opføre en ny skole for elever indtil 6. klasse. Denne skole vil allerede i år 2020 stå klar til at byde elever velkommen i nye og flotte rammer.

En skole for 7.-9. klasseselever er ligeledes beliggende i nærområdet.

Et nyt indkøbscenter gør det hurtigt og nemt at handle i dagligdagen. Desuden kan en tur til Haderslev Dyrehave nås på få minutter og begynder ved GeheimRådets Sti ved Erlev Vej.

Der er ikke byggepligt på grundene, og der er betalt tilslutningsafgifter til vand, el og kloak. Ved opførsel af hus på grundene vil der derfor alene skulle betales for tilslutningsafgift til fiber/net samt stikledning fra boks.

Køber undersøger selv og for egen regning jordbundsforholdene på grunden.

…Så er du til et hus i byen, og kan du ligeledes lide fornemmelsen af at have god plads og være tæt på naturen, er dette lige dig!…

Alle grunde er nu solgte. Har du noget magen til?
Ring gerne til os på tlf.: 2320 6666

Grundoversigt

Galleri